Tennisschool

Tennisles en trainingen

Telefoon trainer Tony Huyzer: 06-12395337.

De tennislessen en trainingen worden bij LTC Hofgeest verzorgd door tennisschool Muller & van Dijk. Zij bieden diverse mogelijkheden, waarvan hieronder een opsomming.
De inschrijving voor de 2e periode 2018 is inmiddels van start gegaan. Nadere informatie hierover vind je hier.

Koffietennis

Koffietennis is een training in de ochtend-uren. Een mooie gelegenheid is tijdens de Toss bijvoorbeeld. Er wordt getraind met 8 mensen, 4 daarvan spelen een wedstrijd van een uur tegen elkaar, de 4 anderen trainen. De week erop trainen de andere 4 en proberen de 4 van de week ervoor het geleerde in de praktijk te brengen. Kan ook uitgebreid worden naar  een groep van 16 personen en dan wordt het een blok van 2 uur waarbij er dus iedere week 8 trainen en de week erop de andere 8.

Thematraining

Heeft u geen tijd voor iedere week tennisles, maar wilt u wel uw tennis bijspijkeren dan is de thematrainig een geschikte training voor u. Een thematraining is een training van 90 minuten met iedere keer een ander thema bijvoorbeeld backhand, service, forehand etc. Deze training is met 8 personen op 2 banen met 1 trainer. We proberen de thematraining 1x in 6/8 weken te organiseren en de  kosten voor de training zijn € 10,00 per keer.

Tenniskampen senioren

We organiseren tenniskampen voor senioren in de meivakantie en de herfstvakantie. Er wordt dan 3 avonden getraind van 19.00-22.00 met tussendoor even pauze voor een drankje en een banaantje. Tijdens de avonden staat een thema centraal. U kunt inschrijven voor 1, 2 of 3 avonden. Je hoeft geen lid te zijn om mee te mogen doen. Een mooie manier om kennis te maken met de trainers en LTC Hofgeest.

Tenniskampen jeugd

We organiseren ook tenniskampen voor jeugd in de meivakantie, laatste week van de zomervakantie en de herfstvakantie. Het kamp is 5 dagen  van 09.00-17.00 met om 12.30 de gezamenlijke luch en tusssendoor fruit en drinken. Het kamp is met name voor de jeugd tot 13 jaar.  Verschillende sporten en spellen komen langs tijdens het kamp. De kids hoeven geen lid te zijn van de club. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met tennis en LTC Hofgeest.

Competitietrainingen

Competitietrainingen organiseren we in de aanloop naar de voorjaarscompetitie. De trainingen zijn 90 minuten en hebben de structuur van een thematraining en  tijdens deze trainingen staan vooral wedstrijd situaties centraal. Eventueel ook voor jeugd te organiseren. De kosten zijn € 10,00 per keer.

Cyclus 20 lessen senioren

€ 240,00 pp