Tennisles en lidmaatschap voor de jeugd

De tennislessen worden verzorgd door Klaverstijn Tennis. De lessen zijn ingedeeld op kleur.
Rood (TM 8 jaar)
Oranje (8 TM 12 jaar)

Groen(12 TM 14 jaar)
Geel(14 TM 17 jaar)
De tennisleraar deelt de kinderen in op niveau.
Bij het lidmaatschap (€155) zijn minimaal 32 tennislessen inbegrepen. Die zijn verdeeld over het hele jaar.
Voor het lesrooster kun je kijken op: https://www.klaverstijntennis.nl/lesrooster

De jeugdcommissie

Wij, Caroline en Martine zijn vanaf juni 2019 de nieuwe jeugdcommissie. Onze kinderen spelen al ruim twee jaar met veel plezier bij LTC Hofgeest. Met het vormen van een jeugdcommissie willen wij ons samen met de vereniging inzetten voor jeugdtennis.

De trainer

Hoi, ik ben Lars Klaverstijn de tennistrainer van LTC Hofgeest. Ik ben geboren in 1980 in Hilversum. Ik tennis sinds ik kan lopen. Ik woon nog in Amsterdam met mijn vrouw Antoinette en mijn dochter Beau (12-2-2018) maar wij zijn op zoek naar een huis in Velserbroek. Mijn beste prestaties zijn: kampioen van Bahrain (land), halve finale Nederlandse Kampioenschappen Veteranen en mijn hoogste rating is 2.3 geweest. Met veel plezier geef ik nu de kinderen en volwassenen les op LTC Hofgeest en ik hoop dit nog lange tijd te blijven doen.

Voor de ouders

Als vereniging proberen wij zoveel mogelijk leuke evenementen te organiseren voor de jeugd.
Doordat wij als vereniging helemaal op vrijwilligers draaien, verwachten wij van de ouders ook dat zij hun steentje bijdragen. Denk hierbij aan het (helpen) organiseren van evenementen, het lid worden van de jeugdcommissie, het helpen bij een evenement of teamcaptain zijn van het tennisteam van uw zoon of dochter.

Aan het begin van het jaar sturen wij een lijst met de evenementen die op het programma staan. Hierop staat waar de hulp precies nodig is. De lijst graag ingevuld inleveren bij de tennisleraar, zodat wij weten wanneer u beschikbaar bent.Alvast bedankt.

Op naar een gezellig sportief jaar met z’n allen!

LTC Hofgeest-tennisvoordejeugd.pdf