Interne competitie

Interne competitie 2020

De interne competite wordt georganiseerd door John Heesterbeek en Willem Pelgrom.

De ICC stelt zich ten doel een langdurig evenement te organiseren, waarbij de meer recreatief ingestelde leden zich kunnen bekwamen in het spelen van wedstrijden. Daarbij staat de gezelligheid binnen de teams en tussen de teams onderling voorop. Hiermee wordt een gezellige sfeer op ons park beoogd. Bovendien zullen er nieuwe tenniscontacten ontstaan en zal de schroom worden weggenomen om aan andere activiteiten van de vereniging mee te doen.

De speeldata in 2020: Allemaal op zondag:

ronde datum
1e 3 mei
2e 24 mei
1e inhaal 20 juni
3e 21 juni
4e 5 juli
5e 26 juli
2e inhaal 9 augustus
6e 16 augustus
slotdag 13 september

Naast de huidige deelnemende teams is er nog plaats voor meer teams.

Inschrijving kan met kleinere teams minimaal 6 personen, (3 heren en 3 dames). Naam, telefoonnr. en emailadres is al voldoende. Ons streven is naar een even aantal teams. In 2019 waren het 12 teams Maximaal inschrijving is mogelijk tot 16 teams en vol = vol !!

Willem Pelgrom     [email protected] of

John Heesterbeek [email protected]