Ledenadministratie

Bij de ledenadministratie kunt terecht met uw vragen over het lidmaatschap bij LTC Hofgeest. Zijn uw gegevens gewijzigd geef deze dan door aan de ledenadministratie.

Han Papôt Ledenadministrateur

Senioren Competitie
Leden van LTC Hofgeest kunnen aan diverse KNLTB competitie deelnemen. Algemeen emailadres: [email protected]

Brenda Hoff VCL
John Heesterbeek Veteranencompetitie

Interne Competitie
De leden van de Interne Competitie Commissie zorgen voor de indeling, ondersteuning op de competitiedagen en ordelijk verloop van de Interne Competitie.

Jan Kok Voorzitter IC
Willem Pelgrom Lid IC

Bardienstplanning
Margriet en Loek Ruijter verzorgen al sinds jaar en dag de barroosterplanning. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het barrooster meldt dit dan via [email protected].

Loek Ruyter
Margriet Ruyter-Severein

Open Toernooien
Bon en Breed Open
Jaarlijks in de maand juni wordt er op de LTC Hofgeest het Bon en Breed open toernooi georganiseerd. Dit toernooi staat onder de vakkundige leiding van George Kerkhoven

Winter Dubbel Open
Vlak voordat de voorjaarscompetitie weer van start gaat zijn tennissers van elk kaliber welkom bij ons winter DUBBEL open toernooi. Ook dit toernooi staat onder leiding van George Kerkhoven.

Open Jeugd Toernooi
Tijdens de herfstvakantie wordt er een Open Jeugd Toernooi georganiseerd. Er wordt in verschillende categorieën gespeeld. Tevens worden er events (rood en oranje) gehouden. Het jeugdtoernooi staat onder leiding van Joke van Bloois.

George Kerkhoven Wedstrijdleiding
Joke van Bloois-Hoogewerf Wedstrijdleiding OT Jeugd

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen van de LTC Hofgeest is een fenomeen op zich. Een heerlijke week tennissen omlijst met altijd weer een fantastische feestavond.

Vanaf 2017 introduceert de commissie CK de SINGLE clubkampioenschappen. Deze worden gehouden in maart, voorafgaand aan de start van de voorjaarscompetitie

Wilma Meijer-Walgien
Geert Jan van Driel
Rose Hellingman
Richard Zwarter
Frank Gort
Martine Sneekes
Jeanette Colombo

Feestcommissie
De themafeesten van LTC Hofgeest zijn bekend in de hele regio. Wij verhuren diverse thema's, om zo uw eigen feest een speciaal tintje te geven.
Wij vragen per thema € 75,- en borg van € 50,-

Wij verhuren de volgende thema's:
Apres Ski
Aan Zee
Caribbean
Goud
Holland (rood/wit/blauw)
Oranje
Disco

Voor meer informatie kunt u ons mailen via [email protected].

Patricia Berkhout - Sonja Drost

Off the Racket
Maandelijks ontvangen alle leden van LTC Hofgeest het digitale clubblad "Off the Racket". Ontvang je deze niet, controleer dan je mailadres in " mijnknltb.nl"

Brenda Hoff Communicatie
Sponsorcommissie
Zonder sponsoren kan een tennisvereniging niet, ook LTC Hofgeest niet. Een mooie manier om onze club een (financiele) hart onder de riem te steken.

Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom.

Loek Ruyter Voorzitter
Arnold Scholten

Kantinecommissie
De kantinecommissie verzorgt het voorraadbeheer van alle artikelen die aan de bar te verkrijgen zijn, de wekelijkse inkoop en het geconditioneerd opslaan van de goederen. Ook de kassa afhandeling valt onder de verantwoordelijkheid van de kantinecommissie.

Loek Ruyter
Diny Vrijhof-Mennes
Lies Lacroix
Piet Janmaat
George Kerkhoven

Faciliteiten Commissie
De vrijwilligersactiviteiten om het (park)onderhoud goed te laten verlopen zijn verdeeld in een 5-tal segmenten. Per segment is er een aanspreekpunt.

- Op de banen
- Buiten de banen