Informatie over het lidmaatschap bij LTC Hofgeest

Lidmaatschap

Alle soorten lidmaatschappen gelden voor een heel Kalenderjaar. Je kan dus zomers en ’s winters tennissen op je lidmaatschap.

De contributies zijn voor het gehele jaar:

Pupil tot 12 jaar

Junior vanaf 12 tot 18 jaar

60+ leden

Slapende leden

Eenmalige inschrijfkosten voor nieuwe leden (senior/junior)

€ 23 / € 12

Bovenstaande contributies zijn voor 2017 definitief vastgesteld in de ALV.

Jeugdleden

Bij de contributie voor de jeugdleden zijn minimaal 32 lessen inbegrepen. Deze lessen worden verdeeld over het gehele jaar.

Opzegging lidmaatschap:

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts schriftelijk (per mail naar de [email protected]) geschieden met ingang van 1 januari van het volgende kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken.

Nadere informatie:

Voor nadere informatie over het lidmaatschap van LTC Hofgeest kan je contact opnemen met Han Papôt, Email of telefonisch 06-50 69 18 21.

Inschrijfformulieren Lidmaatschap:

Inschrijfformulier invullen, uitprinten en voorzien van een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie:

Han Papôt
Dammersboog 134
1991 XT VELSERBROEK

inschrijfformulier junioren.pdf inschrijfformulier senioren.pdf inschrijfformulier senioren 60+.pdf