Over tennisvereniging LTC Hofgeest

Het park

Broeklanden 5, Velserbroek, tel. 023-5388398

LTC Hofgeest is een gezellige vereniging waar tennis plezier en sportiviteit voorop staat. Het park aan de Broeklanden nr 5 in Velserbroek beschikt over 10 verlichte Probounce banen, 2 mini tennisbanen en een oefenkooi. Op deze 4 probouncebanen kan het gehele jaar door gespeeld worden.

Leden kunnen elke dag tussen 09.00 uur en 22.45 uur komen tennissen via het eerlijke, elektronische afhangsysteem. Uitzondering is de woensdagmiddag. Deze middag is bestemd voor de jeugdleden.

In het gezellige clubhuis is volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. De kantine is het gehele jaar geopend en wordt door vrijwilligers bemand.

Informatie over het lidmaatschap vind je onder Ledenadministratie.

Kantinediensten

LTC Hofgeest heeft de inzet van vrijwilligers hoog in het vaandel staan. Onze contributie kunnen we bijvoorbeeld zo laag houden omdat we met z’n allen naast tennissen ook inzetten voor de club. Seniorleden zijn verplicht minimaal drie kantinediensten en dagleden (60+) twee per kalenderjaar te draaien.

Evenementen

Naast het WINTER DUBBEL OPEN in maart, het BON EN BREED OPEN in juni, het Open Jeugd Toernooi in oktober, Clubkampioenschappen, externe (KNLTB) en interne competities worden er regelmatig evenementen georganiseerd.  Via de website en nieuwsflitsen die regelmatig per mail worden verstuurd word je hiervan op de hoogte gesteld.

Tossen

Tossen is een perfecte gelegenheid om lekker te tennissen en andere leden te leren kennen.

Zomerperiode:

Maandag- en woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur Dinsdag- en vrijdagochtend van 09.00 – 12.00 uur

Winterperiode:

Maandag van 18.30 – 21.00 uur Dinsdag- en vrijdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur

Baanverhuur

In de wintermaanden (okt t/m mrt) is het ook voor leden en niet-leden mogelijk om een vaste baan te huren. Klik hier voor meer informatie.

Tennisschool

De tennislessen op ons park worden verzorgd door tennisschool Klaverstijn Tennis.