Single clubkampioenschappen 2020

Inschrijven klik hier

Iedereen opgelet:  KORT MAAR KRACHTIG TOERNOOI!

Na het succes van vorige jaren worden op veler verzoek  de 4e Single Clubkampioenschappen weer apart georganiseerd en wel van vrijdagavond 27 maart tot en met zondag 29 maart 2020.

Dus lekker compact, alleen gericht op de enkelspelen en voor iedereen die het spelletje toch heel leuk vindt maar het teveel vond tijdens de reguliere clubkampioenschappen in september. Ook voor diegene die competitie gaan spelen is dit een uitgelezen moment om je single capaciteiten te testen en te trainen.

Naast de categorie 16+ is er, zowel voor de dames als voor de heren  ook een + categorie, nader te bepalen naar aanleiding van het aantal inschrijvingen. Er kunnen maximaal  64 deelnemers inschrijven.

Iedere deelnemer speelt in ieder geval 2 partijen. De kans bestaat dat iemand bij uitzondering  zaterdag en of zondag 2 partijen moet spelen. Er wordt  gespeeld volgens een afvalsysteem. Na de eerste ronde is er een winnaars- en een herkansingspoule, je kan dus nog altijd kampioen worden als je een keer verloren hebt!! . Tijdens de voorrondes wordt gespeeld op tijd (1 uur), punten worden gewoon doorgeteld. Op de bel een gelijke stand?: beslissend punt spelen, er is altijd een winnaar. In de finale wordt er gespeeld om 2 gewonnen sets (best of 3). Een eventuele 3e set wordt dan gespeeld  middels een super tie break. Dit om de partijen niet te lang te laten zijn en iedereen mee kan doen, ook met de Pubquiz op 28 maart wordt  rekening gehouden dus doe mee!

De indeling van de poules vindt plaats op basis van de actuele rating. Inschrijving voor dit toernooi kan vanaf heden via toernooiklapper:

NB Tijdens de Clubkampioenschappen in september worden er geen enkels meer gespeeld door senioren.

Wil jij ook  "knallen" op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in!     Frank, GJ,  Rose,  Jeanette, Martine en Richard