Pub quiz 2020

Inschrijven vanaf 31 januari op [email protected]

In het weekend van de 4e Hofgeest Enkel Clubkampioenschappen wordt er weer een fantastische Pubquiz georganiseerd in de kantine door en voor leden van LTC Hofgeest en wel op:  ZATERDAG 28 MAART,Zaanwezig  om 15.00 uur, start om 15.30 uur, geschatte eindtijd 18.30 uur. Uiteraard kunnen de deelnemers van het single toernooi gewoon meedoen i.v.m. de begintijd.

Een team bestaat uit max. 6 personen vanaf 16 jaar en bestaat alléén (!) uit leden van LTC Hofgeest. Inschrijven doe je als team en kan vanaf 31 januari t/m door de teamcaptain op [email protected]   onder vermelding van jullie teamnaam en de teamleden. De captain blijft het aanspreekpunt voor het team.

Wij spelen minimaal 6 rondes met vragen over gebeurtenissen, muziek, beelden, sport en uiteraard met veel verrassingen. Voor het beste team liggen er mooie prijzen klaar! Maar meedoen is belangrijker dan winnen…… toch? Inschrijfgeld is € 30,-- per team (max 6 personen) en dat is inclusief een drankje en hapjes! Wanneer de inschrijving is bevestigd kan het geld gestort op rekeningnummer NL51 INGB 0007 070 984 t.n.v. LTC Hofgeest o.v.v. Pub quiz 2020, naam captain en teamnaam.

Wat is ‘het slimste team’? Wie weet het meest? Wij rekenen weer op veel deelnemers omdat het kan! Er is plaats voor maximaal 16 teams, bij teveel inschrijvingen zullen wij een  openbare loting (waarover later meer) verrichten.

Met een tennis- en kennisgroet,  Esther Mens, Anne-Mary Zwarter, Nico Haver en Richard Zwarter