Het park

Broeklanden 5, Velserbroek, tel. 023-5388398

Tel trainer Lars Klaverstijn 06-36064732

LTC Hofgeest is een gezellige vereniging waar plezier en sportiviteit voorop staat. Het park aan de Broeklanden nr 5 in Velserbroek beschikt over 10 verlichte Probounce banen, 2 mini tennisbanen en een oefenkooi. Op deze 4 seizoenenbanen kan het gehele jaar door gespeeld worden.

Leden kunnen elke dag tussen 09.00 uur en 22.45 uur komen tennissen via het eerlijke, elektronische afhangsysteem. Uitzondering is de woensdagmiddag. Deze middag is bestemd voor de jeugdleden.

In het gezellige clubhuis is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. De kantine is het gehele jaar geopend en wordt door vrijwilligers bemand.

Lidmaatschap

Alle soorten lidmaatschappen gelden voor een heel jaar rond. Je kan dus zomers en ’s winters tennissen op je lidmaatschap.

De contributies zijn voor het gehele jaar:

Pupil tot 12 jaar

Junior vanaf 12 tot 18 jaar

60+ leden

Slapende leden

Eenmalige inschrijfkosten voor nieuwe leden

€ 23 / € 12

Genoemde contributies zijn voor 2017, definitief vastgesteld in de ALV

Jeugdleden

Bij de contributie voor de jeugdleden zijn minimaal 32 lessen inbegrepen. Deze lessen worden verdeeld over het gehele jaar.

Opzegging lidmaatschap:

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts schriftelijk (per mail naar de [email protected]) geschieden met ingang van 1 januari van het volgende kalanderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken.

Evenementen

Naast 2 Open toernooien, 1 Open Jeugd Toernooi, Clubkampioenschappen, externe (KNLTB) en interne competities worden er regelmatig evenementen georganiseerd.  Via de website en de nieuwsbrief die maandelijks per mail wordt verstuurd wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Tossen

Elke maandagavond, dinsdagmorgen, woensdagavond en vrijdagochtend wordt er een TOS georganiseerd, dit is een perfecte gelegenheid om lekker te tennissen en andere leden te leren kennen.

Baanverhuur

In de wintermaanden (okt-mrt) is het ook voor leden en niet-leden mogelijk om een vaste baan te huren.

Tennisschool

Met ingang van het winterseizoen 2016 - 2017 worden de tennislessen op ons park verzorgd door tennisschool Muller & van Dijk.