Het park

Broeklanden 5, Velserbroek, tel. 023-5388398

LTC Hofgeest is een gezellige vereniging waar plezier en sportiviteit voorop staat. Het park aan de Broeklanden nr 5 in Velserbroek beschikt over 10 verlichte Probounce banen, 2 mini tennisbanen en een oefenkooi. Op deze 4 seizoenenbanen kan het gehele jaar door gespeeld worden.

Leden kunnen elke dag tussen 09.00 uur en 22.45 uur komen tennissen via het eerlijke, elektronische afhangsysteem. Uitzondering is de woensdagmiddag. Deze middag is bestemd voor de jeugdleden.

In het gezellige clubhuis is volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. De kantine is het gehele jaar geopend en wordt door vrijwilligers bemand.

Informatie over het lidmaatschap vind je onder Ledenadministratie.

Evenementen

Naast 2 Open Toernooien, 1 Open Jeugd Toernooi, Clubkampioenschappen, externe (KNLTB) en interne competities worden er regelmatig evenementen georganiseerd.  Via de website en nieuwsflitsen die regelmatig per mail worden verstuurd word je hiervan op de hoogte gesteld.

Tossen

Elke maandagavond, dinsdagmorgen, woensdagavond en vrijdagochtend wordt er een TOSS georganiseerd. Dit is een perfecte gelegenheid om lekker te tennissen en andere leden te leren kennen.

Baanverhuur

In de wintermaanden (okt t/m mrt) is het ook voor leden en niet-leden mogelijk om een vaste baan te huren.

Tennisschool

Met ingang van 1 janauri 2019 worden de tennislessen op ons park verzorgd door tennisschool Klaverstijn Tennis.