We zijn over op de nieuwe KNLTB.club omgeving!!!

09 mei 2019

Vanaf vandaag is de nieuwe omgeving in gebruik genomen door LTC Hofgeest.

Gevolg van deze verandering is dat je éénmalig een nieuw wachtwoord voor onze website moet aanmaken. Hieronder lees je hoe dat moet.

Aanmaken nieuw wachtwoord website:

1. Ga naar onze website www.ltchofgeest.nl.
  2. Klik op de button <mijn club>
  3. Klik op <wachtwoord vergeten>
  4. Vul nogmaals je bondsnummer in
  5. klik op <reset wachtwoord>
  6. Binnen 15 minuten ontvang je een email van de KNLTB.club met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  7. Volg de instructies uit de email.

Het wachtwoord wat je aanmaakt is ook geldig voor het inloggen in de clubapp!

Als je de clubapp gebruikt (bijvoorbeeld op je telefoon) moet je de nieuwe versie downloaden. Hieronder zie je hoe dat moet.

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)
LTC Hofgeest heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link: Apple Appsstore
Play store Android link: Android Playstore

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer.

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen.