Afscheid tennisschool Muller &van Dijk per 1 januari 2019

01 november 2018

Afscheid tennisschool Muller &van Dijk:
In goed overleg hebben tennisschool Muller&vanDijk en het bestuur van LTC Hofgeest besloten om de samenwerking per 1 januari 2019 (voortijdig) te beëindigen. Beide partijen kwamen tot de conclusie dat de continuïteit van de lessen niet meer gewaarborgd is en dat deze situatie niet wenselijk is.

De tennisschool bedankt alle leden en wenst de vereniging veel succes.

Het bestuur bedankt tennisschool Muller&vanDijk voor haar positieve inzet en enthousiasme van de afgelopen periode voor onze vereniging en wenst de tennisschool in de toekomst veel succes!

De tennislessen tot 1-1-2019 zullen volgens afspraak door de tennisschool worden afgerond.

Lars Klaverstein per 1 februari 2019 nieuwe tennisleraar bij LTC Hofgeest:
Het bestuur is na dit besluit direct op zoek gegaan naar een nieuwe tennisschool. Na een aantal gesprekken tussen het bestuur en de kandidaat tennisschool en een gesprek met twee leden van de toenmalige werkgroep “Nieuwe Tennisschool 2016” met de kandidaat tennisschool kunnen wij meedelen dat - een bekende van onze vereniging - Lars Klaverstijn per 1 februari 2019 de nieuwe tennisleraar wordt.Lars zal in de komende maanden de voorbereidingen en de lesindelingen voor het jaar 2019 gaan maken. Uiteraard zullen we jullie hierover nader informeren.