2e single Clubkampioenschappen

15 januari 2018

Iedereen opgelet:  KORT MAAR KRACHTIG TOERNOOI!

Klik hier om in te schrijven

Na het succes van vorig jaar worden op veler verzoek  de 2e  Single Clubkampioenschappen weer apart georganiseerd en wel van vrijdagavond 23 maart tot en met zondag 25 maart 2018. Dus Lekker compact, alleen gericht op de enkelspelen en voor iedereen die het spelletje toch heel leuk vindt maar het teveel vond tijdens de reguliere clubkampioenschappen in september. Ook voor diegene die competitie gaan spelen is dit een uitgelezen moment om je single capaciteiten te testen en te trainen.

Naast de categorie tot 50 jaar is er, zowel voor de dames als voor de heren  ook een 50+ categorie. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Er kunnen maximaal  64 deelnemers inschrijven.  Iedere deelnemer speelt in ieder geval 2 partijen. De kans bestaat dat iemand bij uitzondering  zaterdag en of zondag 2 partijen moet spelen.

Er wordt  gespeeld volgens een afvalsysteem. Na de eerste ronde is er een winnaars- en een herkansingspoule, je kan dus nog altijd kampioen worden als je een keer verloren hebt!! .

Tijdens de voorrondes wordt gespeeld op tijd, punten worden gewoon doorgeteld. Op de bel een gelijke stand?: beslissend punt spelen, er is altijd een winnaar.

In de finale wordt er gespeeld om 2 gewonnen sets (best of 3). Eeen eventuele 3e set wordt dan gespeeld  middels een super tie break. Dit om de partijen niet te lang te laten zijn en iedereen mee kan doen, ook met de winterkoppel competitie op 25 maart wordt rekening gehouden dus doe mee!

De indeling van de poules vindt plaats op basis van de actuele rating.
Inschrijving voor dit toernooi kan vanaf 1 februari 2018. De inschrijving sluit op 16 maart om 24:00uur. Kosten voor de inschrijving zijn 6 Euro. Inschrijven kan slechts voor 1 onderdeel.

NB Tijdens de Clubkampioenschappen in september worden er geen enkels meer gespeeld door senioren.
Wil jij ook  "knallen" op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in!

Frank, GJ,  Rose,  Jeanette, Martine en Richard