Tennis- en padelschool

Tennis- en padeltrainingen, clinics en evenementen
 

De tennis - en padellessen, thematraingen, clinics en evenementen worden bij LTC Hofgeest verzorgd door tennisschool Klaverstijn Tennis.

Energiek: De trainers van Klaverstijn Tennis zijn ervaren trainers die houden van veel energie (zowel in de uitstraling als in de oefeningen) op de baan. De trainingen zullen zich kenmerken door een hoge intensiteit met oefeningen die snel in elkaar over lopen.

Uitdagend: De oefeningen worden voor ieder individu zo uitdagend mogelijk gemaakt. We zorgen dat je op je technisch breekpunt traint wat wil zeggen dat je geprikkeld blijft om de oefening zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast streven wij naar lesgroepjes waarin de leerlingen aan elkaar gewaagd zijn zodat je gemotiveerd blijft en de les uitdagend blijft.

Positief: De uitstraling en feedback van de trainers vinden wij erg belangrijk. Er wordt vooral op een positieve manier feedback gegeven op de techniek. De slag van de leerling wordt zoveel mogelijk intact gehouden en vanuit verschillende oefeningen zullen we proberen de slag uit te dagen om zich aan te passen en op die manier te verbeteren. We laten zoveel mogelijk het nadenken achterwegen en het lichaam voelen en ervaren.

 Huidige trainers

Lars Klaverstijn ( Tennis en Padel )

Chantal van Meggelen ( Tennis )

Jennifer Helder ( Tennis en Padel )

Daan Koene ( Padel )

e-mail: [email protected]  tel : 06-36064732

Ga naar www.klaverstijntennis.nl voor en meer informatie  zoals prijzen en inschrijving.

 Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Je kunt altijd contact opnemen voor een proefles! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 538 8398

Adres

Broeklanden 5
1991 AP Velserbroek

KVK-nummer

40596705