Tennisdirect Jeugd Open Toernooi

Tennisdirect Jeugd Open Toernooi LTC Hofgeest

Waar:
Het toernooi vindt plaats op 10 kunstgras “probounce” banen op het tennispark van de LTC Hofgeest aan de Broeklanden in Velserbroek.

Wanneer:
We starten op maandag 19 oktober (eventueel al op zondag de 18e vanaf 12 uur). Start wedstrijden van maandag t/m vrijdag vanaf 9 uur.
De finales zijn op vrijdag 23 oktober 2019.

Spelschema:
Er wordt in de ME, JE, MD, JD en GD in POULEVORM gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën:

Geel: 10 t/m 14 jaar; spelen met gele bal.

Geel: 11 t/m 17 jaar; spelen met gele bal.

Groen: 8 t/m 14 jaar;  spelen met groene bal in de ME, JE (of samengevoegd) en Dubbel.

In alle categorieën starten de partijen dagelijks vanaf 9.00 uur. Je speelt om 2 gewonnen sets met als eventuele 3e set een supertiebreak tot 10 punten. De finales worden gespeeld om 2 gewonnen sets!
In de gespeelde categorieën zijn er voor de nr. 1 en 2 bekers of cadeaubonnen beschikbaar.

Inschrijven:
Inschrijven via www.toernooi.nl

Verhinderingen:
Speel je 1 onderdeel dan mag je 6 verhinderingsuren hebben en bij 2 onderdelen maar 3 verhinderingsuren. Bij 3 onderdelen mag je GEEN verhinderingen hebben.
Verhinderingsuren?? Zondag geldt als 3 uur en van maandag t/m donderdag zijn het 6 uren per dag. Op vrijdag moet iedereen beschikbaar zijn i.v.m. mogelijke finalepartij(en).

Kosten:
8,00 euro per enkelspelonderdeel en 6,00 euro p.p. in dubbelspelonderdeel. Betalen via éénmalige machtiging automatische incasso.

Wedstrijdleider: Monique Vrijhof: 06-22943530
Toernooi-commissielid: George Kerkhoven: 06-43170622