Clubkampioenschappen 2023

Clubkampioenschappen dubbels

LTC Hofgeest Clubkampioenschappen 2023 voor junioren en senioren!

LET OP!! Jeugdspelers ontvangen apart een flyer met informatie over wedstrijdindeling, - dagen en -tijden!!

Voor senioren opgelet: voor iedereen in alle speelsterktes zijn er weer de altijd gezellige en sportieve Dubbel Clubkampioenschappen die dit jaar worden gehouden van zondag ....... september. NADERE INFO VOLGT!

Voor iedereen in alle categorieen is er plaats, zowel in de "gewone" als in de +, let op: bij dit toernooi is dit 50+. Een 8 mag ook met een 5 inschrijven, uiteraard kom je dan in de hoogste categorie. Wel leuk om een keer te doen, ook al speel je nog niet lang of ben je 60+ en denk je dat je te oud bent? Meedoen!! Heb je geen partner, schrijf je onder het kopje "partner wanted", dan zoeken wij iemand! Twijfel je over iets, stel je vragen dan via: [email protected]

Er wordt zoals altijd in poules gespeeld, dus je speelt altijd meerdere wedstrijden in die week, uiteraard wel met een supertiebreak tijdens de poulefase en wij streven naar maximaal 2 wedstrijden in de poulefase zodat het voor iedereen te doen is. De finales worden gespeeld op zondag 11 september. Voor het geld hoef je het ook niet te laten want het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde: slechts €6,00 p.p per onderdeel!

Jeugdleden vanaf 16 jaar die de senioren competitie spelen mogen zich ook bij de senioren inschrijven.

Wil jij ook "knallen" op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in via de website op toernooiklapper vanaf 18 juli. Er kan worden ingeschreven t/m 28 augustus!  Wij verwachten weer een overvol en sfeervol toernooi! LET OP: je verhinderingen maximaal 5 dagdelen (en niet mogelijk tijdens finale weekend) en graag afgestemd met je partner.

Inschrijven via

Met een sportieve tennisgroet, Rose, Eric, Richard, Martine en Jeannette.

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 538 8398

Address

Broeklanden 5
1991 AP Velserbroek

KVK-nummer

40596705