Clubkampioenschappen 2020

CK singles

De schema's tref je hier

CK dubbels

Inschrijven via toernooiklapper

Iedereen opgelet:  Voor iedereen in alle speelsterktes zijn er weer de altijd gezellige en sportieve dubbel clubkampioenschappen , die dit jaar plaatsvinden van zaterdag 29 augustus t/m zondag 6 september .Voor alle categorieën is er plaats, zowel in de “gewone”als in de +, let op dit is bij dit toernooi 50+. Een 8 mag ook met een 5 inschrijven, uiteraard kom je dan in de hoogste categorie. Wel leuk om een keer te doen, ook al speel je nog niet lang of ben je 60+ lid en denk je dat je te oud bent? Meedoen!! Heb je geen partner, schrijf je onder het kopje” partner wanted”, dan zoeken wij iemand!

Twijfel je over iets stel je vragen dan via de mail: [email protected]. Er wordt zoals altijd in poules gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden, uiteraard wel met een supertiebreak tijdens de poulefase en wij streven naar max. 2 wedstrijden in de poulefase zodat het voor iedereen te doen is.  De finales worden gespeeld op zondag 6  september. Voor het geld hoef je het ook niet te laten want het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde  € 5,-- per onderdeel.Jeugdleden vanaf 16 jaar die de seniorencompetitie spelen , mogen zich ook bij de senioren inschrijven.

Wil jij ook  "knallen" op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in via de website vanaf 10 juli. Er kan ingeschreven worden t/m 23 augustus!  Wij verwachten weer een overvol en sfeervol toernooi!!!

Let op je verhinderingen: maximaal 5 dagdelen (en niet mogelijk tijdens finale weekend) en graag afgestemd met je partner

Met een sportieve tennisgroet, Rose, Frank,  Richard , GJ, Martine en Jeannette