Clubkampioenschappen 2020

CK singles

Na het succes van vorige jaren wordt op veler verzoek de 4e Enkel Clubkampioenschappen weer apart georganiseerd en wel van zaterdagmiddag 8 augustus tot en met 9 augustus 2020. Dus lekker compact, alleen gericht op de enkelspelen en voor iedereen die het spelletje toch heel leuk vindt maar het teveel vindt tijdens de reguliere clubkampioenschappen begin september. Ook voor diegenen die weer competitie gaan spelen is dit een uitgelezen moment om jouw enkel capacitieten te testen en te trainen!

Naast de categorie 16+ is er, zowel voor de dames als voor de heren ook een + categorie, nader te bepalen naar aanleiding van het aantal inschrijvingen. Er kunnen maximaal deelnemers inschrijven. Iedere deelnemer speelt in ieder geval 2 partijen. De kans bestaat dat iemand bij uitzondering zaterdag en/of zondag 2 partijen moet spelen. Er wordt gespeeld volgens een afvalsysteem. Na de eerste ronde is er een winnaars- en een herkansingspoule, je kan dus altijd kampioen worden als je een keer verloren hebt! 

Tijdens de voorrondes wordt gespeeld op tijd (1 uur), punten worden gewoon doorgeteld. Op de bel een gelijke stand? Beslissend punt spelen, er is altijd een winnaar. In de finale wordt er gespeeld om 2 gewonnen sets (best of 3). Een eventuele 3e set wordt dan gespeeld middels een super tie break. Dit om de partijen niet te lang te laten zijn en iedereen mee kan doen. Bij de indeling van de poules houden we zoveel mogelijk rekening met de speelsterkte. 

Inschrijving voor dit toernooi kan vanaf heden via toernooiklapper: https://www.toernooiklapper.nl/inschrijven/inschrijfformulier/ltc-hofgeest-single-clubkampioenschappen-2020/?fik=ZBDCEE13&jaar=2020

De inschrijving sluit op 31 juli om 24.00 uur. Kosten voor de inschrijving zijn 6 Euro's. LET OP: tijdens de Clubkampioenschappen begin september worden er geen enkels meer gespeeld door senioren!

Wil jij ook "knallen"op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in! Vooral onze dames leden willen we van harte uitnodigen!

Frank, GJ, Jeannette, Martine en Richard.

CK dubbels

Inschrijven via toernooiklapper  

Iedereen opgelet:  Voor iedereen in alle speelsterktes zijn er weer de altijd gezellige en sportieve dubbel clubkampioenschappen , die dit jaar plaatsvinden van zaterdag 29 augustus t/m zondag 6 september .Voor alle categorieën is er plaats, zowel in de “gewone”als in de +, let op dit is bij dit toernooi 50+. Een 8 mag ook met een 5 inschrijven, uiteraard kom je dan in de hoogste categorie. Wel leuk om een keer te doen, ook al speel je nog niet lang of ben je 60+ lid en denk je dat je te oud bent? Meedoen!! Heb je geen partner, schrijf je onder het kopje” partner wanted”, dan zoeken wij iemand!

Twijfel je over iets stel je vragen dan via de mail: [email protected]. Er wordt zoals altijd in poules gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden, uiteraard wel met een supertiebreak tijdens de poulefase en wij streven naar max. 2 wedstrijden in de poulefase zodat het voor iedereen te doen is.  De finales worden gespeeld op zondag 6  september. Voor het geld hoef je het ook niet te laten want het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde  € 5,-- per onderdeel.Jeugdleden vanaf 16 jaar die de seniorencompetitie spelen , mogen zich ook bij de senioren inschrijven. 

Wil jij ook  "knallen" op de baan en de nieuwe clubkampioen in jouw categorie worden? Schrijf je dan in via de website vanaf 10 juli. Er kan ingeschreven worden t/m 23 augustus!  Wij verwachten weer een overvol en sfeervol toernooi!!!

Let op je verhinderingen: maximaal 5 dagdelen (en niet mogelijk tijdens finale weekend) en graag afgestemd met je partner

 

Met een sportieve tennisgroet, Rose, Frank,  Richard , GJ, Martine en Jeannette

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 538 8398

Address

Broeklanden 5
1991 AP Velserbroek